Μους Σοκολάτα –Μια γλυκιά αμαρτία;
- Ψιλοκόβουμε ½ κιλό κουβερτούρα μπίτερ και την απλώνουμε σε ταψάκι ή μπολ.
- Βράζουμε 250 γρ γάλα, το ρίχνουμε πάνω στη τριμμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
- Χτυπάμε ½ κιλό κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σχεδόν σαντιγί και την ανακατεύουμε με το υπόλοιπο μίγμα.
- Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά και μετά το βάζουμε σε ποτηράκια. – μπολ
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Είναι αλήθεια. Σε μία πρόσκληση για θέατρο μπορεί κανείς να αρνηθεί. Σε μια έντονη όλο υποσχέσεις νύχτα μπορεί κανείς να αρνηθεί. Σε μια καλή μους σοκολάτα, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί.
Είναι ένα εύκολο και αγαπητό γλυκό που δημιουργεί ευεξία και ανάταση. Βάλτε από πάνω μερικές νιφάδες καλής σοκολάτας και στη μέση για αντίθεση ένα μακρύ κόκκινο πεπερόνι (εξάπτει τη φαντασία).
ΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ;
Είναι γευστικά αξεπέραστος ο συνδυασμός της σοκολάτας με το γλυκό κόκκινο κρασί. Δοκιμάστε με το γλυκό σας ένα ωραίο Vinsanto από τη Σαντορίνη ή ένα λιαστό κόκκινο από τη Κρήτη. Αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.
Popularity: 17% [?]
J.Docktor said:
με το vinsanto πάει και το ροκφόρ